Handelsbetingelser

Her følger er en gennemgang af vores handelsbetingelser i forbindelse med bestilling og betaling i vores webshop:

Priser
Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inklusiv moms.

Betaling
Varerne forudbetales enten online med betalingskort, Dankort, Visakort eller med Mobilepay.


Levering
Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt. Den typiske leveringstid er 7 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Varemodtagelse
Alle vores priser er inkl. fragt.
Varerne afsendes med Post Danmark, med mindre andet er aftalt. Alle malerier samt plakat køb over 1000,- DKK bliver afsendt forsikret.
Plakatkøb på tre styk eller mindre bliver afsendt som alm. brev. Ved modtagelse bedes du kontrollere varen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det på stedet.

Fortrydelsesret
Som kunde har du 14 dages fuld fortrydelses på alle varer. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortrydes købet inden for 14 dages, tilbagebetaler vi varens pris. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Tilbageleveres varen ikke i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt ud fra en mulig salgsværdi. Omkostninger ved at sende varen tilbage dækkes af forbrugeren. Beløbet returneres inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §12c.

Personoplysninger
Når du bestiller varer registrerer vi dit navn og din adresse i vores ordresystem, så vi kan sende pakker med posten til dig. Vi opbevarer dine oplysninger, indtil vi hører andet fra dig. Du kan til enhver tid give os besked om, at du ikke ønsker at være kunde, herunder at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale. Du skal blot sende en mail til info@lomaalue.dk. Vi garanterer at vi ikke videregiver dine oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder.

E-mail nyhedsbreve
Vi sender kun nyhedsbreve ca. 4 gange årligt, til de kunder der har ønsket at modtage nyhedsbreve. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Du kan enten framelde dig i hvert enkelt nyhedsbrev, eller du kan sende en e-mail til info@lomaalue.dk

Forbrugerbeskyttelse
Når du handler med os er du naturligvis omfattet af Lov om Forbrugeraftaler og Lov om Forbrugerbeskyttelse. Du kan læse mere på www.forbrug.dk.

Sikkerhed
Du kan trygt anvende dit kreditkort: Dankort, VISA Dankort og Mobilepay. Når du indtaster dine adresse- og kreditkort-oplysninger, sker det på en forbindelse, der er sikret med Quickpay. Det betyder, at oplysningerne er krypteret, så ingen uvedkommende kan aflæse dem. Så længe du er i færd med at indtaste oplysninger, betale og afgive bestilling, vil du automatisk befinde dig på den sikre forbindelse. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af NETS. Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort.

Ombytning
14 dages fuld returret. Såfremt at du ønsker at bytte dine varer skal du sende os en frankeret svarkuvert med påskrevet navn og adresse, samt en vedlagt note hvor der tydeligt fremgår hvad du ønsker at bytte fra og til. Samtidigt skal du indbetale et administrationsgebyr på 50 kr. jvf. fortrydelsesretten.

Kontaktinformationer
LO MAALUE.COM
Øster Søgade 34, kld.
1357 København K
Tlf. +45 2670 0151
E-mail: info@lomaalue.dk
CVR: 27801587